- Editorial:
- COSSETÀNIA
- Any d'edició:
- 2023
- Matèria
- No ficció
- ISBN:
- 978-84-1356-263-6
- Pàgines:
- 256
- Enquadernació:
- Rústica
- Col·lecció:
- De 100 en 100
100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA
FÀBREGA COLOM, JAUME
5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.